top of page
  • Skribentens bildSarah Rimmö Toure

STUDENTEN 2018


Tar du eller någon i din närhet studenten i år, i Uppsala med omnejd eller Stockholm? Jag kommer vara i Uppsala i maj och juni och erbjuder nu studentporträttfotograferingar!


Fotograferingen kan ske så fort ni har studentmossan och kläder fixade - alltså både innan och efter själva studentdagen. Jag är tillgänglig både vardagar och helger. Fotograferingen sker antingen i ert hem eller utomhus och jag erbjuder enskilda fotograferingar eller kompisfotograferingar - boka med några vänner så får ni billigare pris - samt bilder på er alla tillsammans (plus enskilda porträtt).

I priset ingår 5 redigerade digitala bilder (per student) som ni själva väljer från ett online galleri efter fotograferingen. Tryckta fotografier kan beställas av mig eller via eget tryckeri - ni får högupplösta filer som är redo för tryck. Priserna gäller för Uppsala - för övriga orter kan ev resekostnad tillkomma.

1 student 999:-

2 studenter 899:-/person

3 studenter 799:-/person

Jag kan också bokas för fotografering på själva studentdagen - utspring, portratt och mottagning. Hör av dig för mer info och det är först till kvarn eftersom jag bara kan vara på en plats i taget!

För att boka/vid frågor kontakta mig på sarah@storiesbysarah.co.uk - eller klicka här!bottom of page