top of page
  • Skribentens bildSarah Rimmö Toure

FAMILJEFOTOGRAFERING I STOCKHOLM

Det här är det första blogginlägget jag skriver på svenska, då min webbsida och blogg hittills bara varit på engelska. Eftersom jag numera kommer vara i Sverige större delen av min tid har jag precis öppnat denna svenska webbsida och översatt all text till svenska (det tog sin tid!) - men jag kommer inte översätta alla gamla blogginlägg. Men detta och alla framtida inlägg blir på svenska (ni får ha överseende om jag skriver på svengelska ibland eller missar ett å, ä eller ö!). Jag har bott i England så himla många år och det ska bli så kul och spännande att nu vara i Uppsala och Stockholm istället.


Förra veckan var jag i Stockholm och gjorde en lifestyle fotografering hemma hos Christina, Oscar och lilla William. Familjen bor i en fantastisk våning på Kungsholmen i centrala Stockholm och det var en iskall frostig morgon när jag kom dit, och vi hade sån tur att vintersolen strålade in genom fönsterna hela sessionen. William, ett och ett halvt år gammal, var så gullig och glad och inte ett dugg blyg för kameran. Jag älskar såna har fotograferingar, som handlar mer om att fånga kanslor och atmosfären i ett hem och en familj än att fota en massa poserade porträtt - och det är ju ännu roligare när barnen verkligen är med på leken!

Vill du boka en barn/familjefotografering i Stockholm/Uppsala? Jag har några lediga tider innan jul! Maila mig: sarah@storiesbysarah.co.uk

Commentaires


bottom of page