top of page
  • Skribentens bildSarah Rimmö Toure

GLAD PÅSK

Kanske den märkligaste påsken någonsin, med ett härjande virus och många i isolering och inställda planer. Jag är i isolering och saknar mitt vanliga liv något oerhört och jag finner det svårt att vara kreativ och fokuserad just nu. Men det enda jag kan och behöver göra är att köra på med social distansering - jag har många i min närhet som arbetar inom sjukvården (och andra samhällsviktiga arbeten) i Italien, England och Sverige och de gör en så mycket större uppoffringen och kämpar så hårt för att hjälpa oss andra, så det minsta jag kan göra är att hålla mig hemma och vänta ut detta. Även om det är tråkigt, speciellt nu under påsken som är min favorithelg på året.

Jag gick igenom lite nya och gamla studioporträtt häromdagen och hittade en massa påskigt gula bilder som jag tänkte visa er. Gult är en underskattad färg känner jag när jag ser dessa - mer gult i framtiden!

Comments


bottom of page